Українські педагоги опинилися у небезпечному становищі: змушені ходити до школи, де є доволі висока ймовірність зараження COVID-19, у той час як самі вчителі часто входять до груп ризику з підвищеною смертністю. Саме тому вони виступили з ідеями, як краще захистити освітян.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост був розміщений у соціальній мережі "Фейсбук" директором школи №210 Дмитром Ламзою.

Владі навіть направили колективного листа освітяни, стурбовані ситуацією; до них долучилися й інші громадяни. У зверненні були поставлені питання щодо отримання страхування і про безкоштовне тестування лікарів.

Також були порушені питання щодо протоколу дій: вчитель має дистанціюватися відпотенційно інфікованого учня, однак у цьому все одно виникає необхідність при низці заходів.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"На кого нам сподіватися, ми не знаємо!

Залишається тільки молитися і чекати, що твій заклад освіти омине цей страшний вірус!

Коли я писав цей допис, мені складно було підібрати слова. З кожним рядком мене розривало зсередини та наверталися сльози за всіх людей, які працюють з дітьми. Моя мама теж вчителька і вона в групі ризику. На сьогоднішній день вона не захищена. У мене не буде фінансової можливості платити за її лікування. І так по всій Україні.

<...>

Почуйте нас! Адже кожен з Вас так чи інакше був дотичний до вчителя. Не чекайте Дня Вчителя, проявляйте свою турботу сьогодні!" — емоційно закінчується пост українця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Вчителі кинули страждати від болю учня з переламаними ногами - "Моя дитина плакала і кричала".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Українських вчителів порівняли з двірниками, українці киплять: "Де 4 тисячі?"

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву.