Черкаський підприємець Анатолій Дудник опублікував у спільноті "Наш південно-західний регіон" у Facebook історію свого кіоску. За словами чоловіка, він відкрив невелику торгову точку з вуличною кавою на вулиці, де немає нічого, а тепер його ларьок хочуть знести.

Читайте Знай в Google News!

"Є така забута Богом і владою вулиця академіка Корольова. Без дитячого садка, школи та аптек. Немає навіть банкомату, не кажучи про пошту. З єдиним продовольчим магазином. Два роки тому ми взяли в оренду покинутий ларьок, який розміщений між дванадцятим будинком і художнім коледжем. Він там, до речі, простояв років двадцять. Привели його до ладу, упорядкували територію. Пристосували його під продаж кави і смаколиків. Орієнтувалися на студентів коледжу та дітей з матусями. І тим, і іншим не дуже зручно обслуговуватися в магазині: важко підніматися з колясками по сходах, суєта, черги, а для студента – короткі зміни. Ми не пивнуха і не наливайка. Не торгуємо цигарками біля навчального закладу. ЧОМУ НАША КАВ'ЯРНЯ ПОТРАПИЛА ПІД ЗНЕСЕННЯ! Кому і чим ми заважаємо? Єдина кав'ярня на вулиці. Я не хочу хвалитися, як ми змінили зовнішній вигляд місця де стоїмо. Люди помітили, і не хто не був проти нашої присутності.

Кіоск з кавою, фото - Анатолій Дудник
Кіоск з кавою, фото - Анатолій Дудник

Я хочу запитати у чиновників і особисто в Анатолія Бондаренка: "Ви постійно говорите про те, як ви переживаєте про малий бізнес, щоб він міг вижити в ці важкі часи. А як ви прокоментуєте ситуацію зі знесенням конкретного кіоску? Нам доведеться закрити ФОП, і вигнати на вулицю двох людей. ЦЕ ПО-ВАШОМУ ТАК ТРЕБА ПІДТРИМУВАТИ МАЛИЙ БІЗНЕС ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ!",- розповів Анатолій Дудник.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Пост Анатолія Дудника в соцмережі
Пост Анатолія Дудника в соцмережі

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, хмельницького нардепа Лабазюка засікли на розкішному банкеті, українці розлютилися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що знесилена інфекціоністка жорстко заговорила про локдаун.

Також портал "Знай.ua" писав, що українцям роздадуть по 8 тисяч через карантин, але пощастить не всім.