Житель Кропивницького поскаржився на роботу одного з відділень "Укрпошти" у місті. Як стверджує українець, працівники демонстрували байдужість до роботи, що призвело до створення додаткових черг і дуже повільному обслуговуванню.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" Віктор Громовий.

"Укрпошту не врятує ніхто і ніщо!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Такий мій невтішний висновок. Із трьох віконечок, працює одне. Купа людей в черзі і купа працівників, які вальяжно вештаються в холі.

Після півгодинного стояння мав нахабство запитати: а у вас тут є десь туалет? Реакція була я вам скажу значно гірша, аніж могла бути на відверті сексуальні домагання чи на звернення "Гаманець або життя".

На заклик відкрити ще одне віконце нуль емоцій... Така ж реакція і на моє попередження про те, що я їх прославлю у ФБ.

Було таке враження, що там із десятка співробітниць працює одне єдине молодюсіньке дівчатко. Інші ж, навчені життям, діють за принципом: не бери дурного в голову, а важкого в руки!" — написав вражений клієнт.

Зі слів кропивничанина, події мали місце у центральному відділенні міста № 25006.

"Клієнтоорієнтованість у дії", — додав постраждалий.

У коментарях українці підтримали чоловіка.

" У вас хоч табличка стояла про технічну перерву з вибаченням. В моєму випадку історія така, що всі просто відгороджуються і жодний співробітник не обслуговує! 40 хвилин чекання і я так і не відправила посилку! А після публікації в Фб мені почали писати хамовиті працівниці Укрпошти. Пройшов тиждень - жодних дій з боку адміністрації", - розповіла не менш драматичну історію інша користувачка фейсбуку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Укрпошта вляпалася в гучний скандал з пограбуванням клієнтів: ганьба країни

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Укрпошта влипла в гучний скандал з контрабандою