Неподалік Зальцбурга в Австрії розташоване невелике село Fucking, місцеві мешканці якого вже втомилися від численних насмішок з його назви.

Читайте Знай в Google News!

Через це було прийнято рішення змінити назву населеного пункту на Fugging - вона набуде чинності з 1 січня 2021 року. Про це повідомляє DW.

Австрійське село, фото: Вікіпедія
Австрійське село, фото: Вікіпедія

Німецькою слово Fucking не має жодного значення, водночас англійською мовою це лайка. За словами мера Фукінга Андреа Хольцнер, ідея змінити назву належить місцевим жителям. Вони втомилися від крадіжок вивісок із назвою села та людей, які постійно фотографуються біля знаку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Село Fucking розташоване на землі Верхня Австрія біля кордону з Баварією. Населення становить близько 150 осіб. Входить в громаду Тарсдорф. Село відоме як мінімум з 1070 року.

Вважається, що назва утворена додаванням до імені Фокко (Focko), який жив у тих місцях у VI столітті, давньогерманського суфікса "інг" ("ing"), що означає "люди". Таким чином, назва села означає "Місце людей Фокко".

Упродовж століть написання назви змінювалося: в 11 столітті ㅡ Vucchingen, у 14 столітті ㅡ Fukching, а сучасне написання ㅡ Fucking ㅡ закріпилося у 18 столітті. Біля населеного пункту також є хутори Оберфукінг та Унтерфукінг.

Австрійське село, фото: faz.net
Австрійське село, фото: faz.net

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 19-річна онука Софії Ротару збирається заміж за мільйонера: "Йому не потрібне зіркове прізвище". Онука Софії Ротару Софія Євдокименко розсекретила свого нового бойфренда. Модель показала обличчя обранця, але не назвала його імені.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"