Журналіст і блогер Юрій Романенко висловив свою думку щодо закриття України на жорсткий карантин. Він не ставиться серйозно до цього і вважає, що локдаун не є правильним рішенням, оскільки бізнес дуже страждає через карантин.

Про це Юрій Романенко повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" В YouTube.

"Серйозно я до цього не ставлюся з тієї простої причини, що не можна серйозно ставитися до нашої держави. Будь-яка дія нашої держави завжди закінчується комедією або трагікомедією. І в даному випадку локдаун-це буде чергова трагікомедія, в якій немає своєї внутрішньої логіки, розуміння того, що потрібно робити", - підкреслив Юрій Ромененко.

Він зазначив, що на боротьбу з коронавірусом було виділено велику кількість фінансових коштів і було багато часу, але влада не побудувала за цей час жодної лікарні. Більше того, Романенко каже, що замість підтримки малого бізнесу ці гроші пішли на дороги.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Дівчатка, хлопчики, а також їхні батьки, все, що можна буде упустити, буде упущено цією державою. Все негативне, що може статися, воно обов'язково відбудеться. Всі косяки, які можуть бути здійснені державою, будуть здійснені. Ті люди, які здатні передбачати негативні дії держави, повинні діяти в своїх інтересах", - пояснив журналіст.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

Він уточнив, що держава показує статистику зі зменшенням певних показників, але чим більше буде зроблено тестів, тим більше будуть хворих показувати. Романенко вважає, що на сьогоднішній день заражених COVID-19 набагато більше, ніж показують українцям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Наша держава діє в логіці демонстрації, що ми щось робимо, люди вже десятками тисяч на день хворіють, а у нас показують якусь статистику і кажуть, дивіться, у нас зменшуються показники. Менше тестів-менше показників, а зробили б 100 тисяч, показники б збільшилися в рази", - пояснив Юрій Романенко.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко звернувся до влади і попросив її не закривати громадський транспорт і метро в разі локдауну.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ольга Богомолець розповіла, що вона думає про рішення влади ввести повний локдаун.

Також "Знай.ua" писав, що політтехнолог Руслан Бортник прокоментував посилення заходів карантину в Україні.