Вчора, 27 листопада, на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України з'явилася нова петиція.

Її автором виступив Мондрусов Сергій Григорович, який вимагає продовжити продаж різдвяних ялинок до 6 січня, щоб українці мали можливість прикрасити свіженьке хвойне дерево до улюбленого свята.

Читайте Знай в Google News!

"Продаж новорічних ялинок триває до 31 Січня, це логічно, адже Новий рік святкують в ніч з 31 Грудня на друге або третє січня. Гаразд. Але Різдво святкується 7 січня і громадяни України хочуть мати можливість прикрасити свіженьку ялинку на Різдво, відсвяткувати Різдво зі свіженькою ялинкою, а не з тьмяною, сухою, що простояла в теплому приміщенні мінімум тиждень. Зараз такої можливості немає", - написано в тексті петиції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Далі Сергій Мондрусов додав, що отже, необхідно зобов'язати ялинкові базари торгувати ялинками аж до Різдва, не припиняючи торгівлю 31 Грудня. Адже відразу після зустрічі Нового року нерозпродані ялинки піддаються утилізації. І мова, за словами автора, йде не тільки про ялинки, а також про сосни, тощо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, карантин вихідного дня скасують? Петиція українців набрала потрібну кількість голосів.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленському висунули чіткі вимоги: у парламенті-не більше 100 нардепів, а КСУ-позбавити "головного"

Знай.ua писав, від Зеленського вимагають негайно заборонити виїзд з України: ніхто не поїде під час протестів.