"Білим хакерам" подарували шанс заробити немаленьку суму - цілий мільйон гривень. Так, Міністерство з питань цифрової трансформації обіцяє $35 тисяч за "злом" додатка "Дія".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню глави Міністерства Михайла Федорова в мережі Facebook.

Публікація Михайла Федорова, скріншот: Facebook
Публікація Михайла Федорова, скріншот: Facebook

Призовий фонд розподілять по п'яти категоріях вразливостей - від найменш до найнебезпечніших. Наразі завершується робота над правилами та умовами участі, прийом заявок розпочнуть у грудні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Додаток "Дія", фото: nachasi
Додаток "Дія", фото: nachasi

"Плануємо провести Bug Bounty (програма, за допомогою якої люди можуть отримати винагороду за виявлення помилок в сайтах, програмах і додатках, – ред.) для білих хакерів з усього світу на платформі Bugcrowd – це одна з найвідоміших міжнародних компаній, що спеціалізується на кібербезпеці і Bug Bounty-програмах. Чи загрожує Bug Bounty додатку "Дія"? Ні. Білі хакери ламатимуть "тестовий додаток". Ми створимо окреме середовище для пошуку багів, яке не міститиме персональних дані", - запевнив Федоров.

Також Михайло Федоров додав, що додаток пройшов два міжнародні тести на захищеність і відповідає українським стандартам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, заступник міністра Мінцифри Борняков захотів заборонити деякі комп'ютерні ігри.

Як повідомляв Знай.uа, коли в Україні з'явиться 5G: Мінцифри приготувало українцям цікаве "оновлення".

Знай.uа писав, Білл Гейтс, який передбачив пандемію covid-19, приголомшив тривожним прогнозом: "Вакцина не врятує...".