За останні кілька років в Україні рівень життя різко впав - криза за кризою. Безперечно, нікому з дорослих і свідомих людей 2020 рік не здався хорошим. Українка Ольга Джулай нагадала нашим співвітчизникам про добро і співчуття.

Читайте Знай в Google News!

Від її розповіді про похід в продуктовий магазин хочеться не те що плакати, а просто забути про сьогоднішню реальність, як про жахливий сон. Про це стало відомо завдяки публікації Ольги Джулай в мережі Facebook.

Магазин АТБ, скріншот: YouTube
Магазин АТБ, скріншот: YouTube

"Писати про це чи не писати? Писати! Годину тому ходила в атб, там звичайно натовп людей, сьогодні ж акції! Всі ходять з повними кошиками всякої фігні по знижці. І ось серед цього натовпу, ледве протискуючись ходила маленька, згорблена бабуленька. Всі її пхали, не звертали уваги з висоти свого зросту. Вона пару раз опинилася біля мене і я бачила як вона уважно розглядає цінники, я розуміла, що швидше за все у неї мало грошей. Просто підійти і запропонувати їй грошей мені стало соромно, не хотілося образити людину. Я стала за нею спостерігати, оплатила свої покупки і просто чекала її на касі. Вона підійшла до відділу з побутовою хімією, подивилася на ціну порошку, відкрила гаманець і стала перераховувати свої гривні. Я спостерігала і боролася з собою, піти і сказати, що я заплачу або почекати. Вона закрила свій гаманець і маленькими кроками побрела назад углиб магазину. Я пішла за нею і застала її за тим, що вона викладала назад яйця. Я не витримала, підійшла і сказала, що оплачу її покупку. Бачили б ви її очі. Йдучи за порошком і потім до каси, ця бабуленька переживала, що вона не зустріне мене більше і не зможе повернути мені гроші... Весь цей час мене рвало на частини. я давно звикла, що люди стали байдужі до тварин... але як же так вийшло, що ми стаємо байдужими один до одного? Поки я стояла на касі і чекала бабусю, я розглядала, що ж купують люди... пиво, чіпси, солодощі, газованої води... все те, що вбиває нас зсередини... те, від чого можна сміливо відмовитися, щоб допомогти ось такий ось бабусі! Я точно знаю, що серед моїх друзів і знайомих дуже багато вчинили б також як і я сьогодні. Це пост не про те, яка я хороша. Цей пост - звернення, і швидше за все до молоді, до моїх дітей, до друзів моїх дітей: Будьте уважні до людей! Спостерігайте і допомагайте, захищайте тих, кому це дуже потрібно! Не будьте байдужі! Будь ласка!", - розповіла Оля.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Публікація Ольги Джулай, скріншот: Facebook
Публікація Ольги Джулай, скріншот: Facebook

Користувачі мережі почали активно коментувати публікацію. Ось, що пишуть українці: "Нормальний людський вчинок. Я теж намагаюся допомогти. Ми всі повинні так робити..."; "Люди всі різні, не кожен здатний звертати увагу, на жаль."; "На жаль, так живуть майже всі пенсіонери в Україні. А людей черствими зробила держава. Постійно грабуючи, принижуючи і знущаючись над своїми громадянами".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, пільги багатодітним сім'ям в Україні: як отримати.

Як повідомляв Знай.uа, жінки отримуватимуть засоби гігієни при місячних безкоштовно - оплатить держава.

Знай.uа писав, чоловік зірвав "комбо-2020", обрушилися всі нещастя світу: covid-19, сліпота, малярія та укус кобри.