Вчора, 27 листопада, на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України з'явилася нова петиція.

Її автором виступив Дзекунов Сергій Михайлович, що вимагає обов'язкового повного локдауну з 24 грудня 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

"Всі ми переживаємо КОВІД! Втрачаємо близьких і знайомих, держава нам не допоможе, там свої таргани, які далекі від реальності. Давайте самі! Нам потрібен карантин! На 3-4 тижні, з 24.12! Може бути, вперше будемо вдома? Вперше з сім'єю? Техніка на винос, доставка додому, видача кави з кав'ярень!, відстань 1,5 метра! Можливо міністри, політики, Президент-покажуть приклад?", - написав автор у тексті петиції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше уряд підтверджував розробку плану по жорстокому локдауну, який буде обов'язково введений, якщо карантин вихідного дня не принесе бажані результати по скороченню кількості хворих коронавірусом. "Новорічний локдаун" може почати діяти з 25 грудня по 17 січня або з 7 грудня по 20 грудня. Лише з наступного тижня стане ясно про доцільність введення тотального карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ялинки у продажу до Різдва: Зеленського попередили перед можливим локдауном.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський заявив про нестерпний біль і нелюдські злочини: "Знищити цілий народ?"

Знай.ua писав, Олена Зеленська завила, біль неможливо передати словами: "Навіть століття не зможуть загоїти ті рани″