Новорічна ніч ─ чарівна ніч. Причому магію цієї ночі певною мірою створюємо ми самі, дотримуючись низки особливих ритуалів.

Читайте Знай в Google News!

Є багато прикмет щодо того, що слід робити 31 грудня, в ніч з 31 грудня на 1 січня і, власне, 1 січня, а чого робити категорично не можна.

10 найсимволічніших заборон для новорічної ночі

1.Загадуючи бажання в новорічну ніч не використовуйте негативну частку "не". Наприклад, замість "не хворіти" краще використовувати "бути здоровим".

2. Не розповідайте нікому про своє загадане бажання в новорічну ніч - інакше не збудеться.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

3. Не можна пришивати ґудзики в останній день року ─ дуже високий ризик забрати старі проблеми в новий рік.

4. Не можна зустрічати Новий рік на самоті. Щодо цього психологи уточнюють, якщо ви все ж маєте намір провести свято наодинці з собою, краще в новорічну ніч триматися якомога далі від соцмереж. Перегляд цікавого фільму чи шоу буде оптимальним варіантом.

5. Не можна зустрічати свято в виключно жіночої компанії. Якщо по-іншому не виходить, після бою годинника потрібно вийти й привітати сусідів чоловічої статі. У психологів з цього приводу також поправка ─ всього лише не потрібно проводити новорічну ніч з людьми, які вам не симпатичні.

6. Святкову ніч не можна відзначати в старому одязі.

7. Не можна зустрічати свято з порожніми кишенями, інакше про достаток і фінансову стабільність в наступному році годі й мріяти.

8. Не можна брати в борг напередодні 31 грудня, і краще взагалі постаратися не позичати гроші в період з 31 грудня по 19 січня.

9. Ніяких раків, крабів, омарів та інших тварюк з клешнями на новорічному столі бути не повинно. Пояснення просте: ракоподібні задкують назад, і є прикмета, що старі проблеми будуть переслідувати вас весь рік.

10. Напередодні свята і перший день нового року не можна лаятися. Створіть атмосферу миру і доброзичливості на кілька днів, і, згідно з повір'ями, вона збережеться протягом усього року.