У Харкові в продажу з'явилася незвичайна "ромова баба". Виготовлена вона за цілком стандартною рецептурою, якщо вірити її складу. А ось з ціною не все ясно. Дивна помилка на ціннику збила з пантелику покупців. Якщо вірити ціннику, 150-грамовий кондитерський виріб коштує 1904 гривні.

Кумедний фотофакт надіслали підписники в Telegram-канал “Народний Ревізор”. Чи то ті, хто роздруковував цінник, переплутали ціну з вартістю, чи то в складі кексу якісь трюфеля з рубіновим виноградом і алмазною ікрою одночасно. "Феномен" знайшовся в супермаркеті "Клас" в Донецькому районі Харкова.

"Знижки для бідних, ми знайшли елітний кекс з відповідною ціною

# Харків, "клас" на Донецькому", - йдеться в тексті поста.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, аналог Starbucks в Україні напоїв дівчину кави з білком: без вершків, але з живністю.

Бренд Aroma Kava протягом останніх років можна вважати аналогом Starbucks, адже точки цієї мережі можна зустріти практично на кожному розі.

Вони працюють в більш ніж 20-ти містах України, проте зараз мова піде про окремий заклад, який розташовується в Запоріжжі на вулиці Запорізька, 12В. про це передавати у Telegram-каналі"Народний Ревізор".

Як повідомляв портал "Знай.uа", популярний супермаркет напередодні "Чорної п'ятниці" продає українцям моркву по 800 грн за кг.

Також "Знай.uа" писав, В АТБ познущалися над покупцями і відправили на ринок: "Трясло весь день".