Погода в Україні в неділю, 29 листопада, буде мокрою та навіть дещо гидкою на майже всій території. Захід, центр і північ накриє мокрий сніг. Лише на півдні й на крайньому сході буде сонячно.

Читайте Знай в Google News!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще
Такий прогноз наводять синоптики Укргідрометцентру.

"На більшій частині території України утворюється сніговий покрив, лише на крайньому півдні він встановлюється не кожного року", - йдеться у повідомленні.

На півночі й заході українці будуть скаржитись на прохолоду. Тут температура повітря протягом дня буде всього в межах 0...+4 градуси. Винятками будуть лише Дніпропетровська (+7...+9 градусів), Кропивницька й Полтавська області (+4...+6 градусів).

Натомість доволі тепло (як на кінець осені) буде на півдні. За винятком Одеської та Миколаївської областей температура повітря зупиниться на комфортних +9...+12 градусах. На сході – +5...+9 градусів.

Та не снігом єдиним. Також, на всій території України пануватиме поривистий вітер зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Через що навіть на півдні температура здаватиметься дещо нижчою.

Київ також накриє мокрий сніг, який триватиме протягом дня й ночі. Лише час від часу сніг влаштовуватиме "перезмінку" з дощем. Температура повітря теж низька – +2...+4 градуси.

Прогноз погоди у містах України на неділю, 29 листопада:

Ужгород – 0…+2

Львів – 0…+2

Івано-Франківськ – +1…+3

Тернопіль – 0…+2

Чернівці – 0…+2

Хмельницький – 0…+2

Луцьк – 0…+2

Рівне – 0…+2

Житомир – +2…+4

Вінниця – +2…+4

Одеса – +4…+6

Миколаїв – +6…+8

Херсон – +9…+11

Сімферополь – +10…+12

Кропивницький – +4…+6

Черкаси – +3…+5

Чернігів – +3…+5

Суми – +3…+5

Полтава – +4…+6

Дніпро – +7…+9

Запоріжжя – +9…+11

Донецьк – +7…+9

Луганськ – +6…+8

Харків – +5…+7

Київ – +2…+4

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Новий Рік без снігу? Синоптики відповіли на головне питання українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, , МОЗ попередило про "апокаліпсис медсистеми" через Covid-19: "Вже у грудні…"

Також Знай.ua писав, Зима йде на Тернопільщину - синоптики розповіли, коли чекати заморозків.