Підконтрольні Кремлю псевдореспубліки на Донбасі відмовилися від пропозиції України провести обмін полоненими до Нового року.

Про це повідомляє ТСН.

Читайте Знай в Google News!

За версією РФ і бойовиків у зриві обміну винна, звичайно ж, Україна. Мовляв, вона" не виконує своїх зобов'язань в рамках Мінських домовленостей " і нібито переслідує звільнених осіб.

Як відомо, Україна ще раніше подала свої списки на обмін, однак Росія і представники окупантів звинувачують українську владу, що це вони зірвали Новорічний обмін полоненими. Мовляв, Київ "не виконує своїх зобов'язань в рамках Мінських домовленостей" і начебто переслідує звільнених осіб.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Глава російської делегації в ТКГ Борис Гризлов заявляє, що йдеться про зняття претензій з осіб, яких Україна вже звільнила і віддала на попередніх обмінах.

"Без виконання Україною своїх зобов'язань ймовірність обміну до Нового року відсутня", - висловилася "керівниця робочої групи ЛНР з обміну" Ольга Кобцева.

Варто зауважити також, що ні бойовики, ні РФ, досі не надали списки на обмін полоненними і не назвали кількості людей, яких би хотіли повернути.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські воїни потужно вдарили по зубах путінським оркам на Донбасі: бойовики рахують втрати.

Як повідомляв Знай.uа, пільги учасникам АТО та їх сім'ям: які покладаються, як їх отримати.