У Херсонській області в Каховці понад 8000 споживачів електрики постраждали через невідомих "лісорубів".

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє місцевий телеграм-канал @khersonnetua.

Коли невідомі "лісоруби" пиляли дерева на цьому тижні, то стовбур впав на електропроводи і обірвав їх, залишивши без світла цілі квартали міста.

Обрізка дерев, фото gorod.dp.ua
Обрізка дерев, фото gorod.dp.ua

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бригада Каховських РЕМ оперативно відреагувала на подію та своєчасно ліквідувала наслідки події. Щоправда, винуватців аварії так і не знайшли...

Шквальний вітер часто валить старі дерева та під поваленими стовбурами часто опиняються автомобілі.

Обрезка деревьев, Фото сайт tltext.ru
Обрезка деревьев, Фото сайт tltext.ru

Співробітники ДСНС постійно допомагають працівникам комунальних служб міст прочищати забиті зливневі каналізації, звільняти дорогу для проїзду і усувають пошкодження електропроводів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Росії переконана вегетаріанка годувала маленьку півторарічну доньку грудним молоком, овочами і сонячним світлом, що довело її до виснаження.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Санкт-Петербурзі чоловік у нетверезому стані викинув з вікна багатоповерхівки 13-річного пасинка, а потім викинувся сам.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві автомобіль не впорався з керуванням, злетів з дороги і врізався в дерево. За кермом машини була жінка, яка перевозила свою малолітню доньку.