У Євпаторії в Криму, незаконно анексованого Росією до кінця 2020 року не буде гарячої води.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що це не поодинокий випадок в Криму, так як раніше на аналогічні кроки пішла також і влада Сімферополя. Гостра нестача прісної води стала причиною, чому люди не зможуть використовувати гарячу воду.

Про відключення води повідомив глава компанії-постачальника "Вода Криму" Баженов Володимир. Такі слова останнього активно почали поширювати Засоби масової інформації Росії.

без гарячої води, скріншот з відео
без гарячої води, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Зокрема, за його словами, Євпаторія може забути про гарячу воду до кінця грудня, адже Криму необхідно "економити водний ресурс". Аналогічний захід раніше вже прийняли й у Сімферополі.

Потрібно підкреслити, що в анексованому Криму не лише відключили гарячу воду, але подають людям воду строго за графіком, обмеживши 4-ма годинами на добу. Це дикі умови для проживання.

У Криму почалися проблеми з водою, скріншот з відео
У Криму почалися проблеми з водою, скріншот з відео

Головною причиною, чому кримчани залишаються без води називають обміління водосховищ. РФ тим часом не вживає ніяких серйозних заходів для вирішення проблеми.

Окупаційна влада відкрито визнає, що врятувати півострів можуть виключно значні опади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Путін більше не милий? Поклонська поскаржилася на анексію Криму: "Жахливий сморід".

Як повідомляв Знай. ua, зневоднена Поклонська рвонула за "легким" золотом.

Також Знай. ua писав, що "няш-мяш " Поклонська цинічно огризнулася на звинувачення України.