Погода в Україні, 30 листопада буде потужною і бурхливою. Україну перетинатиме атмосферний фронт.

Про це повідомила відома українська синоптикиня Наталка Діденко в соціальній мережі facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами синоптика, листопадовий завершальний акорд буде завтра потужним і бурхливим.

"вночі він буде трохи млявим і сонним, тому опадів трохи буде, але трохи. Найімовірніше зачепить північний схід України. А ось вдень фронт прокинеться, відкриє атмосферний душ, понадуває щоки, що саме його обрали завершувати осінні гастролі і вріже ускладненням погоди вздовж смуги Сумщина-Полтавщина-Черкащина, далі захопить Кропивницький з районами, Миколаївську і Одеську області", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Народний прогноз погоди

30 листопада відзначається день пам'яті святителя Григорія Чудотворця, єпископа Неокесарійського. У народі цього святого називали Зимовказівником, оскільки погода в цей день вказувала на те, якою буде прийдешня зима. Якщо на Григорія стояла хороша погода, то і зима обіцяла бути хорошою, якщо погода була поганою, то і зима поганою буде. З цього дня встановлюються стійкі морози і землю застеляє сніговий покрив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Новий Рік без снігу? Синоптики відповіли на головне питання українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, МОЗ попередив про "апокаліпсис" через Covid-19: "вже в грудні…"

Також Знай.ua писав, Зима йде на Тернопільщину-синоптики розповіли, коли чекати заморозків.