Тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку у 2021

У 2020 році українці зіштовхнулися зі зміною тарифікації за послуги газопостачання: тепер за сам спожитий газ і його доставку до споживача треба платити окремо. Однак з 1 грудня тарифи на розподіл газу зростуть.

Тарифи на газ, скріншот відео
Тарифи на газ, скріншот відео

Роман з Баланом закінчено? Тіна Кароль задивилася на продюсера закоханими очима: "Давно і безнадійно"

Тіна Кароль - відома українська співачка, актриса і телеведуча, яка частенько балує шанувальників новими фото в соціальній мережі Instagram. Однак зараз фото з нею опублікував Керівник жанрового напрямку "Великі розважальні шоу" в "1+1 Продакшн" Володимир Завадюк.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram

Лікаря Марадони звинуватили у загибелі легенди, за чоловіка взялися у прокуратурі: "Дієго ненавидів медиків"

За повідомленнями ЗМІ, Леопольдо Луке, лікар легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадони, що пішов з життя 25 листопада цього року, постав перед слідством у зв'язку зі звинуваченнями у медичній недбалості та ненавмисному вбивстві.

Дієго Марадона, скріншот відео
Дієго Марадона, скріншот відео

Тарифи на воду зростуть з нового року: кому доведеться заплатити найбільше

У середньому з 2021 року в Україні тарифи на холодну воду зростуть на 20 відсотків. Однак відбудеться це не централізовано: у кожній області, та більше — у кожному місті, споживачам послуг доведеться платити різну суму за кубометр.

Водопостачання, скріншот відео
Водопостачання, скріншот відео

Українська чемпіонка народила від зірки Динамо: "Найкращий день у моєму житті..."

Українська спортсменка, тенісистка 25-річна Ольга Янчук потішила своїх шанувальників і близьких цікавими новинами. Виявилося, що Оля народила первістка від футболіста київського "Динамо" Жерсона Родрігеша.

Ольга Данчук, фото: Instagram
Ольга Данчук, фото: Instagram