За вікном холодає і зимові морози й сніг вже запанували над Україною. Тож, митрополит Луцький утеплився, а заодно і шиканув у норковій шубі - любить розкіш.

Читайте Знай в Google News!

Про це йдеться у телеграм-каналі "Україна в шоці". Мова йде про 54-річного Тимофія Зінкевича, клірика церкви Єпіфанія, який з’явився на людях у шикарній норковій шубі.

На вулиці мороз, а значить настав час утеплятися. Напевно так і подумав єпископ Православної церкви України Михайлоі дістав свою шикарну норкову шубку.

Така тяга розкоші здивувала не тільки атеїстів і віруючих, але навіть і служителів церкви. А як вам такі понти архієрейські?

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Митрополит Луцький, фото facebook
Митрополит Луцький, фото facebook

Шубу оцінили не лише віряни, а й служителі церкви. Колишній клірик Володимир-Волинської єпархії УПЦ Віктор Мартиненко згадав уривок роману Іллі Ільфа та Євгена Петрова "Дванадцять стільців".

"Остап одразу зрозумів, як поводитися в світському суспільстві. Він закрив очі і зробив крок назад.

- Прекрасне хутро! - вигукнув він.

- Жартуєте! - сказала Еллочка ніжно. - Це мексиканський тушкан.

- Бути цього не може. Вас обманули. Вам дали набагато краще хутро. Це шанхайські барси. Ну так! Барси! Я впізнаю їх по відтінку. Бачите, як хутро грає на сонці! .. Смарагд! Смарагд!" - пожартував Мартиненко.

Митрополит Луцький, фото facebook
Митрополит Луцький, фото facebook

Митрополит Луцький, фото facebook
Митрополит Луцький, фото facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, тернополянка посадила священика на голку, а він і радий: "Дякую!"

Як повідомляв портал Знай.ua, Різдвяний піст 2020: коли буде, календар харчування і чого не можна робити.

Також Знай.ua писав, Як правильно тримати різдвяний піст: поради від дієтологів і священників.