На Волині у неділю, 29 листопада, жінки побилися в міжміському автобусі "Ковель-Луцьк". Одна з пасажирок попросила всіх інших надіти маски, через це розгорілася сварка.

Читайте Знай в Google News!

Коли жінки готувалися до виходу, між ними виник словесний конфлікт, а потім вони почали шарпати одна одну за волосся і давати ляпаси в обличчя. У результаті одній жінці зламали окуляри.

Особливо протестувала жінка на передньому сидінні, яка заявила, що "вже перехворіла". А коли її почали знімати на телефон, вона втратила самовладання.

"На ср*ку собі натягни", – почала галасувати жінка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона наділа маску тільки після того, як перша пасажирка зателефонувала в поліцію. Засіб захисту їй дав хтось із присутніх в автобусі.

Однак коли перша жінка готувалися до виходу, між ними знову виникла словесна перепалка, а потім вони почали волочити одна одну за волосся й давати ляпаси по обличчю.

Перша пасажирка заявила, що друга зламали їй окуляри за 5 тисяч гривень.

"Пох*й мені твої окуляри", – викрикнула у відповідь друга жінка.

Чим закінчився інцидент, не відомо, але зрозуміло одне, пандемія коронавірусу впливає на поведінку і психологічний стан однозначно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під "карантинну облаву" поліції потрапили навіть коти

Як повідомляв портал Знай.ua, ресторатор звернулася до Зеленського через карантин вихідного дня: "Смертельний квест"

Також Знай.ua писав, Кабмін ввів штрафи для українців, які не носять маски