Український лікар-педіатр та кандидат медичних наук Євген Комаровський прокоментував рішення влади ввести повний локдаун по всій території країни. Він пояснив, чи буде він ефективним, підкресливши, що ніхто не бачить інструменти реалізації локдауна, хоча сенс в ньому є.

Про це Євген Комаровський повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Доцільність дій я бачу, а інструменти реалізації не бачу, їх ніхто не бачить, судячи з усього. Якби ми зараз разом почали б регулювати безпеку дорожнього руху і обмежили в'їзд в місто тільки жовтих автомобілів або тільки червоних, зрозуміло, що ці автомобілі менше б потрапили в аварію", - пояснив Комаровський.

За його словами, будь-які заходи, які сприяють рідкісному спілкуванню між людьми, дадуть певний ефект. Комаровський підкреслив, що коли уряд закриває будівельні або господарські магазини, продуктові не закривають, але всі виживали раніше.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Людей, швидше за все, обурює не сам карантин вихідного дня, а відчуття соціальної несправедливості. Я просто хотів би заглянути в очі конкретній людині, яка це придумала. Хто ця людина? Хтось мудрує за спиною у політиків і підставляє міністрів. Йому є, чим займатися, а не витрачати свій час на пояснення", - підкреслив лікар-педіатр.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

Комаровський проаналізував слова людей щодо того, що Україна, дивлячись на інші країни, вирішила повторити за ними і ввести карантин вихідного дня. За словами лікаря-педіатра, це рішення влади абсолютно незрозуміле.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"У нас є дуже класна українська приказка "Треба шось робити". Карантин вихідного дня-це треба робити", - підкреслив Євген Комаровський.

Нагадаємо, що лікар-педіатр Євген Комаровський пояснив, як можна врятуватися від коронавірусу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", доктор Євген Комаровський розповів, як можна підняти імунітет у дітей.

Також "Знай.ua" писав, що Євген Комаровський пояснив, як потрібно годувати дитину при ГРВІ.