Відомий лікар-педіатр Євгеній Комаровський висловив свою думку щодо вакцини від коронавірусу. Також доктор розповів про те, що кількість інфекційних захворювань значно зменшилася, оскільки люди носять захисні маски, які рятують не тільки від коронавірусу.

Про це Євгеній Комаровський повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Кількість інфекційних хвороб стало значно менше, тому що люди перестали ходити в поліклініки, перестали заражатися, все-таки маски захищають не тільки від коронавірусу. Перестали робити безліч планових операцій, після цього люди нерідко вмирають після планових операцій", - пояснив Євгеній Комаровський.

На його думку, неправильно, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов щодня виділяє час на виступ про коронавірус. Також Євгеній Комаровський розповів, як він ставиться до вакцинації від коронавірусу, підкресливши, що сьогодні немає якісної вакцини в Україні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Мені відомо про те, що на сьогодні доступної в нашій країні, якісної, перевіреної вакцини немає. Є доступна, але не перевірена, є перевірена, але недоступна. Я за вакцинацію, ми б краще звернули увагу на те, що у нас в країні катастрофічна нестача вакцини від грипу", - підкреслив лікар-педіатр.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

Він також зазначив, що в нашій країні є великі проблеми з плановою дитячою вакцинацією, сімейні лікарі зараз займаються виключно коронавірусом. На його думку, все це обернеться для України поганим сценарієм.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Все це нам відгукнеться і дифтерією, і кором, і кашлюком, все це ще буде. Коронавірус погубить величезну кількість здоров'я, незв'язаного безпосередньо з іншими хворобами. Яка кількість депресій, панічних атак. Ми юридично не може завезти і зареєструвати вакцину", - обурено каже лікар.

Нагадаємо, що популярний лікар-педіатр Євген Комаровський розповів українцям, як можна побороти коронавірус.

Як повідомляв портал "Знай.ua", доктор Євген Комаровський розповів батькам, як можна підняти імунну систему у дітей.

Також "Знай.ua" писав, що лікар Євген Комаровський пояснив батькам, як потрібно годувати дитину при ГРВІ.