Популярний лікар-педіатр Євгеній Комаровський розповів про те, які дії потрібно робити, щоб не заразитися або вилікуватися від коронавірусу. Він також підкреслив, що медична система в нашій країні знаходиться на низькому рівні, оскільки нею ніхто не хоче займатися.

Про це Євгеній Комаровський повідомляє в інтерв'ю на каналі "Politeka Online" в YouTube.

"Я отримав два листи про те, що треба змащувати ніс ватяними паличками, які змочені в господарському милі, це дуже допомагає. Ну а теми дихати над спиртом, над самогонкою – це мастхев, без цього взагалі ніяк. Значна частина населення знаходиться на печерному рівні в плані медичної освіти", - зазначив Комаровський.

Також український доктор пояснив, що потрібно робити, щоб не захворіти коронавірусом. Крім того, він також розповів, чи ефективні сьогодні медичні маски, які не хочуть носити багато людей.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Тяжкість захворювання залежить від того, як багато штук вірусів ви вдихнете. Кількість вірусів, які ви вдихнете, залежить від того, де ви знаходитесь. Якщо ви перебуваєте на свіжому повітрі, то віруси розводяться у величезних масах повітря. Але якщо ви перебуваєте в невентильованому приміщенні, особливо, якщо там сухе повітря, то концентрація вірусу в повітрі просто величезна", - підкреслив Євгеній Комаровський.

Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "Politeka Online" в YouTube

Він також говорить, що в тому випадку, коли людина вдихає велику кількість вірусу, то він захворює важко. А якщо людина постійно провітрює і не побоюється протягу або боїться його менше, то таким чином він знижує собі ймовірність захворіти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Протягом років 20-30 була чітка позиція, що маски носять хворі, здоровим маска не потрібна. І ВООЗ цю позицію говорив перші 4 місяці пандемії. Раптом з'ясувалося, що унікальна особливість епідеміології коронавірусу полягає в тому, що його максимальна заразність починається за 2 дні до появи перших симптомів", - підкреслив також доктор.

Нагадаємо, що лікар-педіатр Євгеній Комаровський розповів батькам, як можна зміцнити здоров'я дітей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євгеній Комаровський пояснив українцям, яким чином можна позбутися коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, що лікар-педіатр Євгеній Комаровський розкрив всю правду про шоколад і розвіяв популярні міфи.