З Татарстану (Російська Федерація) прийшли дуже тривожні новини. Так, поліція затримала ймовірного серійного вбивцю, якого російські правоохоронці розшукували з 2011 року.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Підозрюваний Радик Т., фото: Telegram
Підозрюваний Радик Т., фото: Telegram

За інформацією журналістів, затриманим може виявитися "Поволзьким маніяком". Чоловіка підозрюють у вбивствах літніх жінок в Татарстані та сусідніх регіонах. У вбивці був свій почерк - всі жертви було задушено підручними предметами.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Підозрюваний Радик Т., фото: Telegram
Підозрюваний Радик Т., фото: Telegram

Ще в 2017 році за допомогу в його затриманні пропонували 3 мільйони рублів (близько 1,1 мільйона гривень). За різними даними загальна кількість вбивств може доходити до 32. В даний час 38-річний Радик Т. вже дав свідчення. Ведуться слідчі дії.

Пізніше з'явилася інформація від МВС РФ. Правоохоронці підтвердили затримання "Поволзького маніяка". Його спіймали в Татарстані силами поліції і ФСБ. Також повідомляється про те, що затримати його допоміг генетичний матеріал. Комплекс експертиз дозволив встановити особу, сьогодні (01.12.20) вбивцю було затримано в квартирі в Казані. Раніше він вже був судимий - за 158 і 222 статті КК РФ, звільнився в червні 2010 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, двох малюків знайшли мертвими в будинку дідуся - "Пішли в гості…".

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі школярка виявилася серійним вбивцею-обезголовлює і знімає на відео.

Знай.uа писав, фанати поховали маму Гаррі Поттера Джоан Роулінг.