Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, що уряд не має наміру продовжувати карантин вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

У відомстві бачать тенденцію до зменшення динаміки зростання кількості хворих коронавірусом, незважаючи на недотримання карантинних обмежень.

Однак у МОЗ розраховували на більший ефект від локдауну на вихідних. За його словами, ефективність обмежень, які діють під час вихідних, можна буде оцінити після третьої пари вихідних.

карантин в Україні, фото: unian
карантин в Україні, фото: unian

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що якщо в Україні введуть локдаун, то рух міського, внутрішньообласного та міжміського транспорту обмежувати не будуть.

Таку заяву зробив міністр інфраструктури Владислав Криклій в ефірі телеканалу "1+1". Він зазначив, що внутрішні перельоти також скасовувати не планується. Однак що стосується міжнародного авіасполучення, то тут варто брати до уваги ситуацію в іншій країні.

"навіть у тих країнах, які вводили деякі обмеження щодо функціонування різних галузей, транспорт залишається працювати. Це артерія насамперед для економіки. Інакше важко ділову активність підтримувати. Я буду наполягати, щоб транспорт залишався робочим", - сказав міністр.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ порадили українцям танцювати, щоб не заразитися.

Як повідомляв Знай. ua, міністр Криклій пояснив, що буде з транспортом за умови повного локдауну.

Також Знай. ua писав, що якщо завтра настане повний локдаун, інструкція з підготовки для батьків.