Школяр отримав жорсткого ляпаса від прибиральниці і не став терпіти: "Ви його вб'єте!"

У російському місті Хабаровську в школі №49 прибиральниця дала ляпаса семикласнику. Конфлікт почався після зробленого жінкою зауваження. Співробітниця навчального закладу кричала на школяра з нецензурними словами і погрожувала "влаштувати" йому після уроків. Школяр дуже грубо відповідав їй. Після того як дитина назвала жінку "соплею", вона вдарила його по щоці.

скріншот з відео
скріншот з відео

Ані Лорак в шкіряній портупеї збудила чоловіків перед сном: "Доброї ночі"

Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями. А нещодавно знаменитість презентувала новий кліп на пісню "Страдаем и любим", яка вже встигла стати хітом. Варто відзначити, що відеоробота Лорак зібрала на YouTube понад 700 тисяч переглядів і 5,5 тисяч відміток "подобається".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ані Лорак, фото з Instargram
Ані Лорак, фото з Instargram

Молода мати народила дитину на 2 роки молодшу від себе: ″Могла бути моєю ровесницею″

У США на світ з'явилася дитина з ембріона, який заморозили 27 років тому. У Сполучених Штатах народилася унікальна дівчинка - ембріон, з якого розвинулася дитина, заморозили у 1993 році. Це світовий рекорд. Матері Моллі Гібсон 29 років, а батькові - 36. Пара не могла зачати дитину, тому вирішили скористатись системою імплантації замороженого ембріона. Генетично він не має з батьками нічого спільного.

Не ризикуйте життям: рятувальники попередили українців про небезпеку

Рятувальники вчергове попереджають українців про несприятливі погодні умови в грудні та закликають бути обережними.Українці дуже часто нехтують застереженнями рятувальників та попри несприятливі погодні умови відправляються у туристичні походи в гори, чи вирушають рибалити на водойми з ще тонкою кригою. Така жага до екстриму та не оправдана впевненість у власних силах призводить до сумних наслідків.

Пережити, а не виживати: Супрун дала поради людям з інвалідністю на період пандемії

Супрун дала поради людям з інвалідністю, як пережити пандемію та як рятуватись від коронавірусу.Люди з інвалідністю мають прожити та пережити пандемію, а не виживати під час неї. А влада та кожен з нас мають не забувати про таких людей, допомагати їм, а не вдавати, що їх не існує.

Уляна Супрун, фото YouTube
Уляна Супрун, фото YouTube

Кума Дзідзьо Оля Цибульська втратила майже 14 кіло завдяки Джей Ло: "Побачила і розплакалася"

Українська співачка і ведуча Оля Цибульська, яка також доводиться кумою музиканту Dzidzio, розповіла, як знайшла в собі сили подолати залежність від їжі та скинула 13,5 кілограмів. За це жінка вдячна зірковій Дженніфер Лопес.

Оля Цибульська, фото Інстаграм
Оля Цибульська, фото Інстаграм