На Київщині поблизу села Гоголів упав літак: постраждали двоє людей, які перебували на борту. Поліція розпочала розслідування інциденту.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє Поліція Київської області на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук"

Відповідно до відділу комунікації поліції Київської області, відомо, що у неділю, 6 грудня, о 14 годину сталося падіння літака. Про це повідомили поліції, яка відразу вирушила на місце події. Падіння літака трапилося у Київській області, Броварському районі, недалеко від села Гоголів.

Двоє постраждалих внаслідок падіння - пілот і інструктор. Їх відразу на кареті швидкої допомоги доправили до лікарні. На щастя, ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Падіння літака на Київщині, фото Національна поліція
Падіння літака на Київщині, фото Національна поліція

На місці працюють групи реагування патрульної поліції, а також слідчо-оперативна група, рятувальники. Керівництво Броварського відділу поліції також відвідали місце падіння.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 - Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту Кримінального кодексу України. Поки що обставини і причини падіння літака невідомі, проте їх встановлять у рамках досудового слідства.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розкрито причини авіакатастрофи Ан-26, в якій загинули 27 осіб: знайшли "крайнього"

Також "Знай.uа" писав, що Чорні скриньки Ан-26 розкрили правду про трагічний політ, що забрав життя курсантів під Харковом: "грубі порушення".