Схоже, канцелярського "пакунку", вартістю у більш ніж 1, 3 млн грн, нещодавно замовленого профільним департаментом Кабінету Міністрів, урядовцям не вистачило - днями на ProZorro з'явилися нові "паперові" оголошення, вартістю у десятки тисяч гривень. Як виявилося, ще сотні тисяч підуть на придбання веб-камер, послуги з ресторанного обслуговування та патріотичні стрічки. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Шмигаль, фото з сайту Кабміну
Шмигаль, фото з сайту Кабміну

На веб-камери та воду - майже 150 тисяч

Найдешевшими серед останніх пропозицій Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України, розміщених на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro, стали послуги з ресторанного обслуговування.

Найменш затратною з них виявилася організація ланчу Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонської республіки в Україні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Втричі дорожчими стали послуги з ресторанного обслуговування робочого ланчу Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні.

Договір про надання послуг був підписаний 4 грудня.

А який же фуршет без питних напоїв? Не обійшлося і без них - тільки на питну воду планується витратити 37 тис грн.

Загалом же, даний “лот” передбачає придбання 350 пляшок.

Варто наголосити, що, згідно із зазначеною в оголошенні очікуваною вартістю, кожна пляшка коштуватиме не менше 105 грн за 1 штуку.

Якою буде кінцева вартість поки невідомо - стартує аукціон 14 грудня о 12:28.

Втричі більше - 110 тис грн - було передбачено на придбання 24 веб-камер.

В результаті, фінальна вартість не стала суттєво меншою за виставлену на початку торгів і склала 108 тис 940 грн.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль \\ фото КМУ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль \\ фото КМУ

Більше 200 тисяч - на "папір"

Як це не дивно, але нещодавніх чисельних канцелярських покупок, схоже, урядовцям виявилося замало - одним з останніх "лотів" став багатошаровий папір та картон. 145 пачок обійдуться майже у 40 тис грн.

А от заявлена вартість річного постачання періодичних видань сягнула куди більших сум - 185 тис грн.

Даний "лот" передбачає постачання 76 комплектів з 26 найменувань.

Початок аукціону заявлений на 13:13 14 грудня.

Також до розряду “паперових” увійшли персональні настільні календарі, кінцева вартість яких склала 2400 грн без ПДВ.

Денис Шмигаль - фото Знай.ua
Денис Шмигаль - фото Знай.ua

Бейджі і стрічки - перевалили за 100 тисяч

Ще у понад 110 тис грн обійшлися бейджі та патріотичні стрічки.

Договір про закупівлю 815 бланків службового посвідчення посадових осіб та працівників Секретаріату Кабінету Міністрів України з безконтактним електронним носієм був заключений 4 грудня - кінцева вартість не стала дешевшою за очікувану, як в більшості “лотів”, і залишилася на рівні 73 тис 350 грн.

А кількома днями раніше господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабміну уклав договір про придбання синьо-жовтих стрічок, вартістю у 37 тис 224 грн.

Про інші закупівлі представників Урядового кварталу та подальший розвиток подій в країні читайте на порталі Знай.ua.