З різким похолоданням ми знову згадуємо про опалення і затишок у нашому домі. Тарифи на комуналку з кожним роком шалено зростають, а якість послуг – навпаки – падає.

Не дивно, що в першу чергу, на що звертають увагу покупці перед укладенням договору на покупку житла із забудовником, це енергоефективність та повна автономія. Поки більшість киян мерзнуть, чекаючи опалювального сезону, мешканці ЖК «Desna Residence» можуть включити опалення в будь-який зручний момент.

Desna Residence

Тому при будівництві житлового комплексу «Desna Residence» саме незалежність та енергоефективність стала головним пріорітетом будівництва.

При утепленні фасадів будинків забудовник використовує екологічно чисту мінеральну вату на основі базальтового волокна. Така мінеральна вата не горить і не схильна до руйнування агресивного навколишнього середовища.

Популярные статьи сейчас
Кто из украинцев останется без льгот в 2024 году Погода несет безумную жару: прогноз на ближайшие дни Жертвовать желудком ради коммуналки больше не придется: пенсионерам назначат доплаты Показатели счетчика уже не аргумент: украинцев заставляют платить за свет больше, чем "накрутили"
Показать еще

Desna Residence

В кожному будинку ЖК «Desna Residence» встановлені енергозберігаючі металопластикові вікна з інноваційним системою DoubleSilver. За допомогою методу плазмового напилення на скло наноситься кілька ультратонких шарів срібла вищого ступеня очищення. Саме срібло і надає склу унікальні енергозберігаючі характеристики, що забезпечує збереження тепла в 6 разів, а економія на комунальних платежах досягає до 30%!

Desna Residence

Власники квартир мають повну автономію в питаннях гарячої води і тепла, за рахунок встановлення сучасних енергоефективних двоконтурних котлів. Поки більшість киян мерзнуть, чекаючи опалювального сезону, мешканці ЖК «Desna Residence» можуть не тільки включити опалення в будь-який потрібний момент, а й регулювати температуру в приміщенні. А індивідуальні теплові лічильники, дозволяють мешканцям кожної квартири оплачувати тільки ті гігакалорії, які вони спожили. Власник житла сплачує гроші саме за спожите тепло, а не за умовні "загальні метри".

За рахунок новітніх будівельних матеріалів та інженерних рішень забудовнику ЖК «Desna Residence» вдається в рази зменшити втрати тепла через стіни, стелю та вікна.

Desna Residence

У зв'язку з цим, набагато доцільніше вкласти гроші в нове житло, яке відповідає всім сучасним вимогам, ніж роками займатися тепломодернізація і реконструкцією старої квартири.