В Черновцах правоохранителям удалось задержать неадекватного мужчину, который разгуливал по городу, а также "баловался" гранатой в руках.

Об этом сообщила Патрульная полиция Черновицкой области.

Как отмечается, сообщение о мужчине, который ходит с гранатой по бульваре Героев Крут поступила в патрульных около 15 часов. Когда же на место прибыли полицейские, то в это время мужчина выбежал прямо к ним, поднимая над собой гранату. В то же время злоумышленник вел себя агрессивно, кричал и угрожал копам расправой.

Вызов полицейских, фото: Патрульная полиция Украины
Вызов полицейских, фото: Патрульная полиция Украины

Правда, во время разговора правоохранителям удалось подойти к мужчине достаточно близко, чтобы отобрать у нарушителя боеприпас. Мужчину задержали, место огородили, а для ликвидации опасного предмета вызвали соответствующие службы.

Популярные статьи сейчас
Фруктов не наедимся: какой дефицит ждет Украину Пересчет пенсий с 1 мая: чего ждать старикам Нужно успеть: украинцам, с квитанциями за свет на руках, назвали важное условие Лишний раз не помоешься: с 1 мая поднимают цены на водоснабжение - сколько заплатим
Показать еще

Кроме этого, позже на Facebook-странице полицейских появился видеоролик с места данного инцидента:

Патрульні відвернули трагедію та затримали чоловіка, який погрожував гранатою Ми досить часто говоримо рідним, близьким та знайомим про те, що зміна пройшла спокійно. Однак саме під час цього чергування ми переслідували нетверезого водія, який втікав, затримували озброєних злочинців та рятували самогубців. Нехай вони не переймаються та не нервують — головне, що ми вчасно попередили, ймовірно, жахливі наслідки. Сьогодні, близько 15-ї години, патрульні на службовий планшет отримали повідомлення: «Виявлення боєприпасів, зброї, вибухівки». Заявник повідомив, що на бульварі Героїв Крут громадянин має біля себе гранату, поводитися неадекватно та кричить. Прибувши на місце події на зустріч поліцейським вибіг чоловік та тримав у руці гранату. Громадянин поводив себе агресивно, кричав, погрожував гранатою. Намагаючись заспокоїти чоловіка патрульні розпочинають діалог та скорочують відстань між ними. Підійшовши доволі близько, завдяки злагодженим діям, командира взводу Сергія Беженара та поліцейського Вадима Радощука вдалося вихопити гранату. Громадянина затримали, обгородили місце події та викликали всі відповідні служби. Ми не можемо бути всюди, але ми завжди там, де потрібні! Служити та захищати! #вашапатрульнаполіція_cv #ПатрульнаполіціяЧернівецькоїобласті #патрульнаполіціячернівцісіті Arthur Shkrob

Geplaatst door Патрульна поліція Чернівецької області op Vrijdag 21 februari 2020

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, ранее коронавирус вселил в таксистов натуру "Моя хата с краю", эту трагикомедию нужно видеть.

Также Знай.uа писал, что 112-летний японец официально признан самым старым мужчиной из ныне живых