Український стартап Animal ID є засновником міжнародної онлайн-платформи для ідентифікації та реєстрації тварин. На сьогодні тут зареєстровано понад 200 тисяч тварин із 15 країн світу!

А нещодавно команда Animal ID випустила новий, безкоштовний мобільний додаток для відповідальних власників: Animal ID — Безпека. Турбота. Любов до домашніх тварин.

Він допомагає не тільки швидко знайти власного улюбленця в разі втрати та завжди тримати під рукою всю важливу інформацію про нього, але й, завдяки кешбек-системі, допомагати безхатнім тваринам із притулків.

Украинский стартап Animal ID
Украинский стартап Animal ID

Популярные статьи сейчас
Должны появиться без повестки: кого ждут в ТЦК с 1 апреля Изменение цены на электроэнергию: в НКРЭКУ сделали заявление для потребителей Готовьте документы: "Укрпочта" начинает выплаты до 3 тысяч гривен Елена Зеленская удивила украинцев своими ногами, но объяснила, почему так произошло
Показать еще

Купуєш улюблені товари для своїх тварин та допомагаєш безхатнім не витрачаючи зайві кошти.

27 серпня 2020 року команда Animal ID та ще два соціально відповідальні бренди: SuperCat та КЛУБ 4 ЛАПИ розпочинають масштабну акцію «Об’єднані любов’ю». Акція для підтримання безхатніх тварин із притулків буде діяти на всій території України!

Українців закликають приєднатися до допомоги тваринам, які не мають власної домівки.

Тепер під час купівлі улюблених товарів відповідних брендів для своїх чотирилапих друзів достатньо знайти на упаковці QR-код Animal ID із лапкою та відсканувати його мобільним додатком Animal ID.

Украинский стартап Animal ID
Украинский стартап Animal ID

Зараховані на додаток бонуси можна вивести на мобільний телефон або витратити на добрі справи: переказати пухнастим мешканцям притулків.

Притулки, яким можна допомогти за рахунок кешбек-системи:

Притулок “Сіріус” — https://dogcat.com.ua/ru/page/pro-nas

ЛКП “Лев” — https://lkplev.com/

БФ “Happy Paw” — https://happypaw.ua/ua/shelter/dog

Кількість акційної продукції дає змогу свідомим українцям переказати до 500 000 грн пухнастим мешканцям притулків!

Команда Animal ID закликає до відповідального та доброзичливого ставлення до братів наших менших. Їхня мета — комфортне сусідство людей та тварин.

Украинский стартап Animal ID
Украинский стартап Animal ID

Одним із ключових механізмів гуманної регуляції вуличних тварин є реєстрація та ідентифікація домашніх тварин. Так 80 % загублених тварин без ідентифікаторів (жетона та/або чипа) ніколи не повернуться додому!

Украинский стартап Animal ID
Украинский стартап Animal ID

Команда Animal ID пропонує розумні QR паспорти (жетони-адресники із QR-кодом) для тварин із сучасним та стильним дизайном. З одного боку вони містять ім’я тварини та контактний номер власника, а з іншого QR-код. Його зчитування відкриває онлайн-профіль тварини з усією необхідною інформацією про неї та її власника. А власник миттєво отримує сповіщення з геопозицією місця сканування!

Завдяки новому мобільному додатку Animal ID керування онлайн-профілем тварини стало ще зручніше.

Украинский стартап Animal ID
Украинский стартап Animal ID

Animal ID у цифрах:

  • 20 муніципалітетів України використовує animal-id.net в якості офіційного міського реєстру для ведення обліку домашніх та безпритульних тварин міста.

  • 90 % ветеринарів України реєструють у системі всіх домашніх тварин, яких чипують або яким видають QR паспорт.

  • У міжнародній онлайн-базі зареєстровано понад 200 тисяч тварин із 15 країн світу.

  • 85 % загублених із QR паспортом або чипом тварин повертаються додому менш ніж за 2 години.

Приєднатись до спільноти відповідальних власників тварин України Animal ID можна за посиланням - https://www.facebook.com/groups/animalidcommunity